Du kan altid ringe   23 95 28 79

  ​ROBOT MALKNING​

  GEA Dairy Robot R 9500

  GEA Dairy Robot R 9500 har de store fordele ved automatisk malkning inden for professionel mælkeproduktion med op til 70 køer pr. boks. Samtidig banes vejen for et individuelt koncept, der giver maksimal effektivitet under arbejdet, for den usædvanlige kompakte malkeplads passer perfekt ind i den staldopbygning, du ønsker. Foruden en optimalt mælkekvalitet sikrer R 9500 også en fremragende pattesundhed...

  • Højeste mælkekvalitet​
   Skånsom malkning, perfekt pleje af yveret og optimal hygiejne, indtil mælken er i tanken.

  • ​Effektivt arbejdsmiljø
   ​En ergonomisk arbejdsplads med et overskueligt display og en letforståelig menustyring.

  • Produktivitet døgnet rundt
   Den maksimale rådighedsgrad på anlægget ​sikrer effektivt arbejdsgange

   

  Kontakt os for pris
  There are no images in the gallery.

  MIone Automatic Milking

  Planlæg din stald i dag uden at tage hensyn til fremtiden. Den overlegne Mione Multibox systemet vokser med din gård efter dine behov. Konfigureret med to til fem bokse, Mione systemet er ideelt til besætninger fra 120 køer. Alle opgaver kan styres og overvåges hurtigt og nemt fra én central ledelse station.

  Fleksible malkning sessioner, guidede trafik
  Mione systemet lader dine køer vælge, hvornår de ønsker at blive malket. Hvert trin i den rolige, komfortable proces - fra rengøring til blid malkning af hver yver - er en del af en velkendt rutine hver ko værdsætter. ID overvågning og guidede forvalgte porte sikrer jævn fordeling af køer pr. malkestation.

  ​​

  Kontakt os for pris

  GEA ​DairyProQ ​

  ​GEA's DairyProQ malkekarrusel åbner banebrydende produktionsmuligheder til malkning fra 500 køer. med 28-80 pladsers karusseler kan der malkes mellem 120-400 køer i timen, med kun en operatør som kan nemt følge hele processen.

  Mennesker, dyr og teknologi i perfekt balance
  Køer sætter pris på den individuelle opmærksomhed, de modtager under malkningen, og de rummelige, komfortable omgivelser giver en følelse af fredfyldt ro. Den unikke malkerutine, fra fastgørelse til dypning og rengøring, finder sted i en fuldautomatisk proces med sikker præcision. Blid malkning og patte dyb af yver lige efter endt malkning, sikre de bedste betingelser for at opretholde køernes sundhed og ydeevne.

  Kontakt os for pris

  Klindt Staldteknik ApS


  Ny Porsbølvej 4
  6392 Bolderslev

  T: +45 23 95 28 79
  M: info@klindtstaldteknik.dk

  Cvr: 28698291